Zeg nu zelf…

Marten Toonder - Zeg nu zelfUitgever: De bezige bij
Uitgebracht in: november 1974
ISBN: 90 234 0500 5
Aantal bladzijden: 205

Dit boek bevat de verhalen:
– Het slaagsysteem
– Het Lemland
– De killers

Tekst achterzijde boek:

Zeg nu zelf…
deelt de heer O.B.B. te R. ons mede

Het is geen wonder, dat velen tegenwoordig in gezondheidsomstandigheden verkeren. De krant, de t.v. en andere communicatiemiddelen dwingen lieden met een gevoelige hersenvuling te veel hooi op de horens te nemen, zodat zij instorten en op een laag peil komen te staan.
Ik voor mij moet mij door een bloeddruk toch al zoutloos bewegen – en daarom sta ik, wat lezen betreft, op een teer standpunt.
Maar de lezing van dit boek heeft er zand over doen groeien, en ik kan u dan ook schrijven als heer met herwonnen levenskracht. Is er een betere aanbeveling denkbaar?