Zeg nu zelf…

Omslag van Zeg nu zelf... door Marten ToonderAuteur: Marten Toonder
Uitgever: De bezige bij
Uitgebracht in: november 1974
Aantal bladzijden: 205
ISBN: 90 234 0500 5

 

Inhoud

 

Tekst achterzijde boek:

Zeg nu zelf…
deelt de heer O.B.B. te R. ons mede.

Het is geen wonder, dat velen tegenwoordig in gezondheidsomstandigheden verkeren. De krant, de t.v. en andere communicatiemiddelen dwingen lieden met een gevoelige hersenvulling te veel hooi op de horens te nemen, zodat zij instorten en op een laag peil komen te staan.
ik voor mij moet mij door een bloeddruk toch al zoutloos bewegen – en daarom sta ik, wat lezen betreft, op een teer standpunt.
Maar de lezing van dit boek heeft er zand over doen groeien, en ik kan u dan ook schrijven als heer met herwonnen levenskracht. Is er een betere aanbeveling denkbaar?